RETOURZENDINGENHOE KAN IK EEN ARTIKEL TERUGSTUREN ?

Volg deze stappen om je artikelen terug te sturen :
1. Haal het retourformulier uit de verpakking en vul de code in die het beste overeenkomt met de reden voor het terugsturen.

2. Plaats het/de artikel(en) die je wilt terugsturen, met het retourformulier inbegrepen, in de doos waarin je bestelling is geleverd. Vergeet zeker niet het retourformulier bij te voegen!

3. Bevestig het voorgedrukte, zelfklevende adresetiket over het oorspronkelijke label op de pakje en geef het pakje af in een DPD parcel shop. Om je dichtstbijzijnde parcelshop te vinden, ga je naar de website van DPD www.dpd.be en kies je “Retourneren”.

U kunt de bestelde artikelen tot 14 dagen nadat u de bestelling ontvangen hebt terugsturen.

Volgende artikelen zullen in geen geval worden teruggenomen :

- Gebruikte, bevuilde, beschadigde of onvolledige artikelen
- Artikelen waarvan het etiket is verwijderd
- Artikelen die geuren bevatten van parfums of andere
- Artikelen die op maat van de klant zijn gemaakt

Omruilingen zijn niet mogelijk.RETOURKOSTEN

Je retourkost bedraagt €5.99. Dit bedrag wordt afgetrokken van de terugbetaling die je zult ontvangen. Het is niet mogelijk artikelen om te ruilen.

We betalen het bedrag terug op dezelfde wijze die door jou gebruikt werd om te betalen. Het kan maximaal 14 dagen duren vooraleer dit bedrag op je rekening staat/in je overzicht verschijnt.

Deze maat is momenteel niet op voorraad, het is wel mogelijk om een mailtje van ons te ontvangen wanneer deze opnieuw binnenkomt.
Om U beter van dienst te zijn maken wij en derde partijen gebruik van cookies.
Akkoord
Volg me niet